Congres Frans (22 et 23 maart 2019, Congres Noordwijkerhout)

De Franse ambassade en het Institut français des Pays-Bas zijn verheugd om dit jaar weer deel te nemen aan de 15e editie van het Nationaal Congres van Docenten Frans in Nederland, dat wordt gehouden op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart 2019 in Congrescentrum De Leeuwenhorst in Noordwijkerhout.

Het Institut français heeft de volgende sprekers uit Frankrijk uitgenodigd.

Op het congres worden vele workshops en ontmoetingen georganiseerd https://www.congresfrans.nl/fr/le-congres-2019/. Het Institut français des Pays-Bas heeft een stand waar het platform IFprofs wordt gepresenteerd. IFprofs is een online community voor professionals in het onderwijs van de Franse taal https://www.congresfrans.nl/fr/product/d14-utiliser-if-profs-pays-bas-fr/. Door het uitwisselen van informatie en kennis is dit wereldwijde platform een onmisbaar (en gratis) instrument voor het onderwijs van en in het Frans. Het platform, opgericht door het Institut Français in Parijs, telt tegenwoordig 60 deelnemende landen, waaronder sinds 2018 ook Nederland.

Bezoek ons op de Beurs van Exposanten tijdens het congres, neem deel aan onze workshops en geef u op voor IFprofs https://nl.ifprofs.org/. A bientôt !

 

Agenda
Op de kaart
Op Facebook

Op Twitter


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven ? Abonneer u dan op onze maandelijkse nieuwsbrief.