IFcinéma à la carte: Elke maand nieuwe films online

Het Institut français zet elke maand verschillende thema's in de spotlight en geeft gratis toegang tot een selectie films op het online platform IFcinéma.

Het Institut français zet elke maand verschillende thema's in de spotlight en geeft gratis toegang tot een selectie films op het online platform IFcinéma.

IFcinéma biedt een aanbod à la carte: Franstalige films en korte films, gratis online beschikbaar met Engelse ondertiteling voor alle filmliefhebbers in Nederland: Volg deze link!

 

MAANDELIJKSE THEMA'S

Binnenkort komen er nieuwe films beschikbaar ter gelegenheid van de het Filmfestival van Cannes en het Fête de la musique.

Dag van de Aarde: Ter gelegenheid van de Dag van de Aarde op 22 april biedt het Institut français van 10 april tot 10 mei een nieuwe selectie van films aan die over het milieu gaan, gratis online beschikbaar met Engelse ondertiteling voor alle filmliefhebbers in Nederland: Histoires de la plaine van Christine Seghezzi, Wine calling van Bruno Sauvard en Lamb van Yared Zeleke.

Leve de francofonie: Ter gelegenheid van de Internationale Dag van de Francofonie op 20 maart biedt het Institut français van 10 maart tot 10 april een selectie van Franstalige films aan, gratis online beschikbaar met Engelse ondertiteling voor alle filmliefhebbers in Nederland: Corniche Kennedy van Dominique Cabrera en Caméra d'Afrique van Férid Boughedir.

 

EERDERE THEMA'S

Vrouwen in de spotlights: Ter gelegenheid van de Internationale Dag van de Rechten van de Vrouw op 8 maart biedt het Institut français van 8 februari tot 8 maart een selectie van films van vrouwelijke regisseurs aan, gratis online beschikbaar met Engelse ondertiteling voor alle filmliefhebbers in Nederland: Angèle et Tony van Alix Delaporte, Le beau monde van Julie Lopes Curval en Tout est pardonné van Mia Hansen-Løve.

 

EVENEMENTEN

Fête du court-métrage : Ontdek van 1 tot 31 maart een selectie van 10 Franse en Franstalige korte films.

Culotées : Ontdek op 8 maart, gedurende 24 uur, de serie van de Franse illustrator Pénélope Bagieu.

Agenda
Op de kaart
Op Facebook

Op Twitter