Vijf goede redenen om u in te schrijven bij het netwerk France Alumni

Professionele mogelijkheden, een Franse plus voor uw carrière, ervaringen van Nederlandse alumni... Sluit u aan bij het wereldwijde netwerk van internationale alumni die in Frankrijk gestudeerd hebben.

Professionele mogelijkheden, een Franse plus voor uw carrière, ervaringen van Nederlandse alumni... Sluit u aan bij het wereldwijde netwerk van internationale alumni die in Frankrijk gestudeerd hebben.

Een handig adresboek voor een wereldwijd alumninetwerk

Het interactieve France Alumni adresboek maakt het mogelijk middels diverse zoekcriteria mede-alumni te vinden. U kunt op basis van gemeenschappelijke interesses in contact komen met oud-klasgenoten of andere alumni uit verschillende landen. Omdat privacy voorop staat, hebt u de controle over uw gegevens en bepaalt u zelf de privacy-instellingen van uw profiel.

Themagroepen om contact te leggen

Maak themagroepen aan waarin u kennissen of alumni uitnodigt die geïnteresseerd zijn in een bepaald onderwerp. Het is een interactieve manier om contacten te creëren of te onderhouden, om ideeën uit te wisselen over diverse onderwerpen. Het is tevens een uitgelezen kans om te netwerken.

Diverse diensten om uw carrière een boost te geven

France Alumni inventariseert en biedt u gerichte stage- en werkplekken aan op basis van uw diploma's en ambities, in Frankrijk of een ander land. U vindt op onze pagina's ook adviezen en getuigenissen van alumni voor wie hun ervaring in Frankrijk een springplank naar professioneel succes is gebleken.

Het laatste nieuws van onze partners

France Alumni biedt hogeronderwijsinstellingen, bedrijven en gerichte partners een speciale plek op de site waar ze hun laatste nieuws delen. Zo hoeft u geen enkele kans te missen.

Een rijke database vol informatie over taal, cultuur en toeristisme in  Frankrijk

Kunstenaars, schrijvers, muzikanten, acteurs... veel van de alumni zijn een essentieel onderdeel geworden van de Franse culturele scène. U vindt ze in de database van France Alumni vol informatie over de Franse taal en cultuur. Aarzel niet ook de gastronomische pagina's of toeristische routes te raadplegen om uw volgende verblijf in Frankrijk voor te bereiden.

Agenda
Op de kaart
Op Facebook

Op Twitter