MERCI BIEN

Frans leren in 12 weken: Nieuwe Frans cursussen starten 16 april!

 

In meer dan 132 landen is de Alliance Française druk met het bevorderen van de Franse taal en cultuur. In de OBA kun je nu Frans leren via hun zeer beproefde methode; ruim 450.000 studenten gingen je wereldwijd voor.

Dankzij de nieuwe samenwerking tussen de Alliance Française en de OBA kun je nu Frans leren in de OBA – of je nu long of oud bent, en of je nu een groepsles, online cursus of privéles wilt.

 

Terug in de stad

De Alliance Française was een aantal jaren weg uit Amsterdam, maar resideert nu in de OBA waar francofielen hun hart kunnen ophalen aan alles wat met de Franse taal en cultuur te maken heeft.

De nieuwe groepcursussen starten vanaf maandag 16 april en duren 12 weken. Schrijf je nu in via wwww.afamsterdam.nl of neem contact voor meer info: bonjour@afamsterdam.nl of 020-523 07 42.

Speciale cursus: FRANS VOOR OP VAKANTIE 

 

Bent u een vakantie naar Frankrijk aan het plannen? Zorg dat u er helemaal klaar voor bent dankzij deze cursus die u de handvaten aanreikt om u in het Frans te redden tijdens uw vakantie in Frankrijk of een ander Franstalig land! 

De cursus richt zich op de praktijk, zoals: iets bestellen in een restaurant, de weg vragen, winkelen, een gesprek beginnen, etc. 

Een rollenspel in verschillende Franse winkels en restaurants in Amsterdam tijdens de laatste les (op zaterdagmiddag) maakt deel uit van deze korte cursus van 6 weken.

Nieuwe brochure!

Agenda
Op de kaart
Workshops

Algemene cursussen

Gespecialiseerd Frans

Privécursussen / Bedrijven

Diploma's Frans