Cursussen van het Institut français

Het Institut français Groningen biedt een grote variëteit aan cursussen voor een groot publiek : van beginner tot gevorderde, voor groepen of individueel.

Het Institut français is gevestigd in het Harmoniegebouw van de Rijksuniversiteit (Letterenfaculteit) en is een centrum van informatie over Frankrijk. Het wereldwijde netwerk van Franse instituten staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit van het onderwijs en al sinds 1965 geeft het Instituut in Groningen kwaliteitscursussen Frans op hoog niveau.

Welk niveau u ook heeft, voor iedereen is er een passende cursus te vinden. Of u nou voor het eerst in aanraking komt met de taal of u wilt uw Frans perfectioneren, het kan in uw eigen tempo.
Wij zijn ook gespecialiseerd in onderwijs van het Frans voor aparte doelgroepen zoals specifieke beroepsgroepen of studenten.

Onze docenten zijn vakmensen uit het onderwijs die werken met speciale methoden waardoor u de Franse taal makkelijk kunt lerenen kennis kunt maken met de Franse cultuur. Zij worden regelmatig bijgeschoold in nieuwe onderwijsmethoden.
Onze cursussen zijn in overeenstemming met de taalvaardigheidsniveaus van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor de Talen.

Brochure sept-dec 2020

Algemene cursussen

Gespecialiseerd Frans

Privécursussen / Bedrijven

Diploma's Frans