Frans voor bedrijven en particulieren

Heeft u in uw werk te maken met Franse zakenrelaties? Dan is een goede kennis van de taal van essentieel belang. Want wie de taal van zijn zakenpartner spreekt, bereikt meer.

We geven cursussen Frans à la carte, waarmee ingespeeld wordt op uw wensen en behoeften voor uw Franstalige communicatie. Een zakelijke, toeristische of algemene cursus, meer schriftelijk of meer verbaal georiënteerde cursussen, alles is mogelijk. Het is tevens mogelijk om cursussen in-company te organiseren.

In overleg met uw organisatie wordt er gezocht naar een cursusvorm, die zodanig wordt samengesteld, dat de onderwerpen volkomen aansluiten bij de aard en de doelstellingen van uw bedrijf. Zo krijgt u een zo groot mogelijk profijt van de opgedane kennis van de Franse taal en cultuur, waardoor het zakendoen met Franssprekende partners voorspoediger zal verlopen.

We bieden twee cursussen zakelijk Frans aan die worden gegeven door een Frans onderwijsteam met ruime ervaring: 

• een algemene cursus

• een gespecialiseerde cursus

Algemene cursus:  op maat - privécursus of groepsverband

(van 1 tot 7 personen met hetzelfde niveau en dezelfde doelstellingen)

Een cursus die u in staat stelt het nuttige en actuele Frans te beheersen.

Gespecialiseerde cursus: op maat - privécursus of groepsverband

(van 1 tot 7 personen met hetzelfde niveau en dezelfde doelstelling)

Een cursus, op maat, aangepast aan uw wensen en doelstellingen, die u in staat stelt het specifieke Franse taalgebruik uit uw branche te leren.

Wilt u meer informatie? Bel dan naar 050 363 61 06 of stuur een email naar institutfrancais@rug.nlBrochure Jan. - Aug. 2020 !

Algemene cursussen

Gespecialiseerd Frans

Diploma's Frans