De BuitenlandBeurs / The Go-Abroad Fair (Jaarbeurs Utrecht, 23-24.11.2018)

Campus France zal voor het derde jaar op rij aanwezig zijn op de grootste beurs van Nederland op het gebied van studeren in het buitenland. Er zal een verzameling stands zijn die in het teken staan van de promotie van studies in Frankrijk, waar een tiental Franse universiteiten en “grandes écoles” te vinden zal zijn. Enkele van deze instellingen doen er al mee aan sinds de oprichting van de beurs.


Vanwege het feit dat de stand van Campus France zal worden omringd door de andere stands van Franstalige landen, is deze niet alleen goed zichtbaar, maar kunnen ze elkaar ook aanvullen naar de scholieren en studenten toe.

Zou je graag studeren of stage lopen in Frankrijk? Ben je op zoek naar meer informatie over de (financierings)mogelijkheden? Kom langs bij de “Study in France”-stand van Campus France op De BuitenlandBeurs/Go-Abroad Fair 2018!

Voor wie?

Scholieren, studenten en pas afgestudeerden die meer willen weten over studieprogramma’s, stages, vrijwilligerswerk of taalcursussen.

Wanneer?

23 en 24 november 2018 van 10.00 tot 16.00 uur

Waar?

Jaarbeurs Utrecht

Met wie?

Onderstaande Franse hoger onderwijsinstellingen zullen ook bij de “Study in France”-stand aanwezig zijn: 

- SKEMA Business School 

- Université de Lille 

- European School of Political and Social Sciences (ESPOL) 

- Université Catholique de Lille 

- EURECOM Ecole d’ingénieurs-Centre de Recherche en systèmes de communication 

- Ecole Centrale Marseille

- Université Bourgogne Franche Comté (nog te bevestigen) 

 

Ben je Nederlands of afkomstig uit een ander EU-land en wil je studeren in Frankrijk? Klik hier voor meer informatie.

Studeer je in Nederland, ben je niet afkomstig uit de EU en wil je studeren in Frankrijk? Hier vind je meer informatie over studeren in Frankrijk en voor de procedure voor het verkrijgen van een visum klik je hier.

Agenda
Op de kaart