Bevoegdheidsstage van het Studiediploma in de Franse Taal DELF

Les enseignants des Alliances françaises des Pays-Bas avec Nakry Im, formatrice (1er rang à droite) et Fabienne Ricordel, responsable de la gestion centrale des certifications du DELF et du DALF aux Pays-Bas (1er rang à gauche).

In het kader van de pedagogische opleidingen die gezamenlijk worden georganiseerd door het Institut français des Pays-Bas en de Alliance française van Den Haag, heeft het centrale beheer van de DELF en de DALF in Nederland de leraren van de Nederlandse Alliances françaises een eerste bevoegdheidsstage voor examinator-corrector van het Studiediploma in de Franse Taal DELF aangeboden. 

Een stuk of twintig leraren volgden deze opleiding drie weken lang op het Institut français des Pays-Bas. De dagen stonden in het teken van gezelligheid en vrolijkheid, ondanks het serieuze karakter van de stage, na afloop waarvan de deelnemers een test moesten doen om hun bevoegdheid te krijgen.

We wensen de diploma’s in de Franse taal, die worden ondersteund door de professionele, gemotiveerde en dynamische ambassadeurs van de DELF en deel uitmaken van het netwerk van de Alliance françaises in Nederland, veel succes toe!

 

Brochure DELF/DALF, DELF Pro, TCF

Om alles te weten over de diploma's Frans.

Certification DELF/DALF aux Pays-Bas: Calendrier officiel

Agenda
Op de kaart