Oproep tot het indienen van aanvragen | Concours interscolaire 2019 - 2020 : "Ma BD francophone"

Ook dit jaar organiseert het Institut français des Pays-Bas in samenwerking met de sectiebestuur Frans van Levende Talen, de Alliance Française en TV5MONDE een concours voor alle scholen in het voortgezet onderwijs, in het mbo en in het hbo.

Dit jaar als thema "Ma BD francophone" ! Leerlingen creëren op hun eigen (erk-)niveau een stripverhaal op creatieve wijze, waarin de hoofdpersoon een francofoon land met bijbehorende cultuur/culturen ontdekt.

Laat de leerlingen de francophonie ontdekken, spelen met de taal en opgaan in hun creativiteit, want "la créativité, c'est l'intelligence qui s'amuse" nietwaar?

Schrijf uw klassen in op uiterlijk 13 december 2019, waarna de geselecteerde inzendingen kunnen worden opgestuurd tot en met 7 maart 2020. Wij zien de inschrijvingen graag tegemoet, want er zijn weer mooie prijzen te winnen!

Retrouvez le règlement ici et le formulaire d'inscription iciVoor overige informatie, kijk op de website van www.franszelfsprekend.nl en de Facebook pagina van de Levende Talen Frans.

Agenda
Op de kaart