De Buitenland Beurs 2022

De grootste beurs van Nederland voor wat betreft studeren en leven in het buitenland. Zoals ieder jaar zijn alle geïnteresseerden welkom op de Jaarbeurs in Utrecht.

Presentatie

Nu grenzen steeds meer vervagen, is het voor ons makkelijker en makkelijker om de stap naar het buitenland te zetten. Voor jongeren biedt dit mogelijkheden om het avontuur aan te gaan.

Praat rechtstreeks met studenten, alumni en vertegenwoordigers van de instellingen die al uw vragen over studeren in Frankrijk zullen beantwoorden: studieaanbod, double degrees, praktische informatie, huisvesting, enz.

Je vindt er ook alle documentatie van de deelnemende instellingen op hun stand: brochures, video’s, handige links, enz.

Het Institut français NL en Campus France zullen aanwezig zijn om je te informeren over de oneindige mogelijkheden om een tijd door te brengen in Frankrijk: van je studiekeuze, praktische informatie tot het studentenleven; en nog veel meer!

Over de studiebeurs

De Buitenlandbeurs is het nummer 1 evenement waar onderwijsinstellingen en organisaties de gelegenheid hebben om jongeren die dromen van studeren in het buitenland te informeren en adviseren. Wat zijn de mogelijkheden en waar moet je allemaal op letten als je deze stap wilt wagen? Je ontdekt het tijdens deze beurs!

Partners

  • Georganiseerd door : De Buitenlandbeurs
  • In samenwerking met : IFNL et Campus France
  • Visual : Go Abroad Fair Utrecht