Online studiebeurs Frankrijk 2021: Nederland, België, Luxemburg

Ben je een middelbare scholier of een student in Nederland en ben je benieuwd naar de studiemogelijkheden in Frankrijk? Dan is onze studiebeurs voor jou.

Presentatie

Ontdek het studieaanbod (bachelor- en masterniveau) van meer dan 60 Franse hogeronderwijsinstellingen (universiteiten, grandes écoles, vooropleidingen, écoles supérieures) in alle studierichtingen (kunst en design, techniek, geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, politieke wetenschappen, bedrijfskunde, management, communicatie, hotelmanagement).

Praat rechtstreeks met studenten, alumni en vertegenwoordigers van de instellingen die al uw vragen over studeren in Frankrijk zullen beantwoorden: studieaanbod, double degrees, praktische informatie, huisvesting, enz.

U vindt er ook alle documentatie van de deelnemende instellingen op hun virtuele stand: brochures, video’s, handige links, enz.

Neem deel aan tal van online conferenties onder leiding van vertegenwoordigers van de instellingen om hun alumni, hun cursussen of het leven op de campus te ontdekken.

Over

De online studiebeurs Frankrijk 2021, die mede wordt georganiseerd door het Institut français des Pays-Bas, biedt middelbare scholieren en studenten in Nederland de mogelijkheid rechtstreeks informatie uit te wisselen met Franse instellingen voor hoger onderwijs ter voorbereiding van hun studieplannen.

Partners

  • Mede georganiseerd door: Ambassade van Frankrijk in België; Institut français des Pays-Bas; Institut français du Luxembourg ; Lycée français Jean-Monnet in Brussel ; Lycée français Vincent-van-Gogh in Den Haag; Lycée français Vauban van Luxemburg
  • In samenwerking met: Campus France