Hartslag #10: Franse kunstenaar Laure Prouvost exposeert bij Bonnefanten in Maastricht

Onze hartslag #10 biedt u de kans om uitnodigingen te winnen voor de tentoonstelling van Laure Prouvost in het Bonnefanten in Maastricht tot 15 mei 2022.

Elke week deelt het Institut français des Pays-Bas zijn “hartslag” — een term die niet echt Nederlands is, maar die ons na aan het hart ligt — de hedendaagse Franse creatie in Nederland te ontdekken die ons hart sneller doet kloppen.

Deze week kunt u bij onze hartslag kans maken op uitnodigingen voor de tentoonstelling Deep See Blue Surrounding You / Vois Ce Bleu Profond Te Fondre van de Franse kunstenaar Laure Prouvost in het Bonnefanten in Maastricht.

Abonneer je op het Instagram-account van het Institut français des Pays-Bas en waag je kans door een vraag te beantwoorden in een Instagram story. De winnaars worden via hun Instagram-account gecontacteerd.

Deep See Blue Surrounding You / Vois Ce Bleu Profond Te Fondre begon als een presentatie op de Biënnale van Venetië (2019) en reisde sindsdien van de blauwe lagune van Venetië, naar de idyllische landschappen van Frankrijk en strijkt nu neer in het Bonnefanten. Dit is de laatste stop van de tentoonstelling en dus de laatste kans dat je deze magische tentoonstelling kunt bekijken!


Over

Het Bonnefanten wil de kunstwereld verbinden met de maatschappij en de bezoeker uitdagen om zichzelf en de wereld waarin hij leeft beter te begrijpen.

Informatie

  • In het kader van: Frans-Nederlands Cultuurfonds van het Institut français des Pays-Bas
  • Plaats: Bonnefanten
  • Stad: Maastricht
  • Datum: Tot 15 mei 2022
  • Foto: Deep See Blue Surrounding You / Vois Ce Bleu Profond Te Fondre © Laure Prouvost