Hartslag #8: 51 Franse films op het International Filmfestival Documentary Amsterdam 2021

Onze hartslag #8 biedt u de kans om uitnodigingen te winnen voor het International Filmfestival Documentary Amsterdam van 17 t/m 28 november 2021.

Elke week deelt het Institut français des Pays-Bas zijn “hartslag” — een term die niet echt Nederlands is, maar die ons na aan het hart ligt — de hedendaagse Franse creatie in Nederland te ontdekken die ons hart sneller doet kloppen.

Deze week kunt u bij onze hartslag kans maken op uitnodigingen voor de 34e editie van ’s werelds grootste documentaire filmfestival, het International Documentary Filmfestival Amsterdam (IDFA).

Abonneer je op het Instagram-account van het Institut français des Pays-Bas en waag je kans door een vraag te beantwoorden in een Instagram story. De winnaars worden via hun Instagram-account gecontacteerd.

Met 51 films met een Franse coproductie van de 252 die dit jaar op het programma staan, is Frankrijk het meest vertegenwoordigde land op het International Documentary Filmfestival Amsterdam van dit jaar.


Over

Het International Documentary Filmfestival Amsterdam (IDFA) is ’s werelds grootste documentairefestival en de grootste medefinancieringsmarkt van Europa. Op het festival zijn elk jaar zo’n 300 internationale topdocumentaires te zien, naast een uitgebreid programma met talkshows, workshops en masterclasses.

Informatie

  • In het kader van: Frans-Nederlands Cultuurfonds van het Institut français des Pays-Bas
  • Stad Amsterdam
  • Datum: 17 t/m 28 november 2021
  • Foto: Bigger Than Us van Flore Vasseur
  • Met steun van: Institut français des Pays-Bas