Hartslag #9: “La Ménagerie de verre” gepresenteerd in het Internationaal Theater Amsterdam

Onze hartslag #9 biedt u de kans om uitnodigingen te winnen voor “La Ménagerie de verre” in livestream via ITALive op 27 november 2021.

Elke week deelt het Institut français des Pays-Bas zijn “hartslag” — een term die niet echt Nederlands is, maar die ons na aan het hart ligt — de hedendaagse Franse creatie in Nederland te ontdekken die ons hart sneller doet kloppen.

Deze week kunt u bij onze hartslag kans maken op uitnodigingen voor de livestream van de voorstelling van La Ménagerie de verre met de Franse actrice Isabelle Huppert in het Internationaal Theater Amsterdam (ITA), geregisseerd door Ivo van Hove en gebaseerd op het werk van Tennessee Williams.

Abonneer je op het Instagram-account van het Institut français des Pays-Bas en waag je kans door een vraag te beantwoorden in een Instagram story. De winnaars worden via hun Instagram-account gecontacteerd.

La Ménagerie de Verre is de tweede productie van Ivo van Hove voor het Odeon-Théâtre de l’Europe na Vu du pont in 2017, gebaseerd op de klassieker van Arthur Miller.


Over

ITA is de locatie van grote festivals als Brandhaarden, Julidans, Holland Festival en het Nederlands Theater Festival. De monumentale schouwburg aan het Leidseplein biedt daarnaast plaats aan ITA Academy, waar talentontwikkeling, educatie en samenwerking centraal staan. Het gebouw is een unieke ontmoetingsplek met een eigen ITA Brasserie, waar voor- en achterkant van theater één worden, zonder grens tussen makers en publiek.

Informatie