France Alumni

France Alumni is een netwerk van oud-studenten van het Franse hoger onderwijs. Het stelt je in staat contact te houden met je studiegenoten en je professionele kansen te vergroten.

France Alumni : Een wereldwijd netwerk

Het platform France Alumni is aanwezig in meer dan 100 landen en telt meer dan 325.000 studenten en oud-studenten van het Franse hoger onderwijs (juni 2020). Het stelt hen in staat een sterke band met Frankrijk te onderhouden door artikelen te publiceren en bijeenkomsten over de hele wereld te organiseren.

Word lid van onze familie door je aan te melden bij France Alumni des Pays-Bas op LinkedIn en door een account aan te maken op het wereldwijde netwerk op www.francealumni.fr.

Rejoignez notre famille en s’inscrivant au groupe France Alumni des Pays-Bas sur LinkedIn et en créant un compte sur le réseau mondial sur  www.francealumni.fr    

France Alumni Day

Tijdens de wereldwijde France Alumni dagen, georganiseerd door Campus France, nodigt het Institut français NL je uit voor haar evenement in Nederland. Tijdens deze avond vieren we de rijkdom van ons netwerk. De laureaten van de beurzen en mobiliteitsprogramma’s – zoals de bourses Descartes, Van Dongen, Eiffel, PHC-Van Gogh, Prix Descartes-Huygens, Prix de Paris, de Jeunes Talents en de Créathoniens – zullen met onze Franse en Nederlandse partners dit groeiende netwerk vieren!