Workshop Frans 2022: Gastronomie in Frankrijk – een passie

De mercredi francophone is een moment van uitwisseling en ontmoeting in een vriendschappelijke sfeer die open staat voor alle leerlingen Frans in Nederland.

Presentatie

In deze workshop stellen wij u voor om op een leuke en gezellige manier het Franse culinaire universum te ontdekken (met filmpjes, muziek, recepten en een quiz over gastronomie). Verdiep uw kennis van de Franse gastronomie en wissel van gedachten met andere Franstaligen.

Over

De mercredi francophone is een moment van uitwisseling en ontmoeting in een vriendschappelijke sfeer die open staat voor alle leerlingen Frans in Nederland. Door middel van verschillende leuke activiteiten kunt u zich spontaan en met veel plezier in het Frans uiten.

De workshops Frans worden verzorgd door docenten Frans van het Institut français des Pays-Bas en zijn toegankelijk voor alle leerlingen Frans in Nederland die hun mondelinge vaardigheden verder willen ontwikkelen, hun woordenschat willen verrijken en hun kennis van de Franssprekende culturen willen verdiepen.

Docent

Jean-Christophe Chatelet is leraar Frans bij het Institut français des Pays-Bas. Hij komt oorspronkelijk uit Nice en heeft een passie voor reizen, cultuur en koken. Hij heeft een masterdiploma in het onderwijs van Frans als vreemde taal.

Partners

  • OrganGeorganiseerd door: Institut français des Pays-Bas
  • In samenwerking met: Rijksuniversiteit Groningen