Quiz de la francophonie

Pubquiz over de Francofonie

Presentatie

De Maand van de Francofonie staat voor de deur!

Om deze gelegenheid te vieren, nodigt het Institut français NL in Groningen je van harte uit op 21 maart voor haar jaarlijkse pubquiz. Tijdens deze quiz kun je je kennis over de Francofonie testen, verrijken en delen, terwijl je geniet van het gezelschap van andere liefhebbers van de Franse taal.

Of je nu graag literatuur leest, van gastronomie houdt, films kijkt, geïnteresseerd bent in geschiedenis, geografie, kunst, de Olympische Spelen, of simpelweg een passie hebt voor de Franse taal, je bent van harte welkom op deze quiz!

We ontvangen je graag in café Huize Maas vanaf 19.00 uur. De quiz begint om 19.30 uur.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen tijdens deze bijzondere avond, gepresenteerd door Horia Benmehdi, docente Frans aan het Institut français NL.

 

Over

De workshops Frans worden verzorgd door docenten Frans van het Institut français des Pays-Bas. De workshops zijn toegankelijk voor alle leerlingen Frans in Nederland die hun mondelinge vaardigheden verder willen ontwikkelen, hun woordenschat willen verrijken en hun kennis van de Franssprekende culturen willen verdiepen.

Intervenante

Photo de prof. Horia

Horia Benmehdi is geboren in Frankrijk en woont in Nederland. Als lerares Frans is zij verbonden aan het Institut français Groningen en ze geeft les aan de NHL Stenden bij de afdeling Economie en IB Internationale handel. 

Horia is een enthousiaste docent die les geeft aan een leerlingen en cursisten op alle niveau’s, van beginners tot vergevorderden. Haar doel is om mensen zo goed mogelijk te laten  communiceren in het Frans en nieuwsgierigheid op te wekken voor de cultuur, de actualiteit, de maatschappij en vele andere onderwerpen.

Partners

  • Georganiseerd door: Institut français des Pays-Bas
  • In samenwerking met: Rijksuniversiteit Groningen