Webinar over het DELF Scolaire netwerk in Nederland

Presentatie van de editie

Tijdens een webinar op donderdag 5 oktober 2023 om 13.00 uur presenteert het Institut français NL het DELF Scolaire netwerk, de wijze van aanmelding, de voordelen van het lidmaatschap en beantwoordt het al je vragen.

Dit webinar is vooral bedoeld voor docenten Frans op scholen die zich net voor het eerst hebben aangesloten bij het DELF Scolaire netwerk of die zich in de toekomst willen aansluiten.

Over het evenement

Meer dan 200 scholen zijn al lid van het DELF Scolaire netwerk in Nederland, en elk jaar doen ongeveer 2.000 Nederlandse middelbare scholieren het DELF-examen op niveau A1, A2, B1 of B2. Dit internationaal erkende Franse taaldiploma, dat levenslang geldig is, stelt al deze leerlingen in staat om hun niveau Frans te beoordelen en hun schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Frans te ontwikkelen en te verbeteren. Hoe meld je je school aan? Waarom zou jouw school zich moeten aansluiten bij het DELF Scolaire netwerk in Nederland? Wat zijn de voordelen voor leerlingen, docenten Frans en partnerscholen? 

Name and title of moderator

Dit webinar wordt gepresenteerd door Céline Martel, onderwijsmedewerker en hoofd van DELF Scolaire.

Partners

  • Georganiseerd door: IFNL
  • In samenwerking met: France Éducation International en DELF Scolaire