Workshop Frans 2021: mercredi francophone #2

De mercredi francophone is een moment van uitwisseling en ontmoeting in een vriendschappelijke sfeer die open staat voor alle leerlingen Frans in Nederland.

Presentatie

De mercredi francophone is een moment van uitwisseling en ontmoeting in een vriendschappelijke sfeer die open staat voor alle leerlingen Frans in Nederland. Door middel van verschillende leuke activiteiten kunt u zich spontaan en met veel plezier in het Frans uiten.

Over

De workshops Frans, die worden geleid door de docenten Frans van het Institut français des Pays-Bas, staan open voor alle leerlingen Frans in Nederland die hun mondelinge vaardigheden willen ontwikkelen, hun woordenschat willen verrijken en hun kennis van de Franssprekende culturen willen verdiepen.

Docent

Marion Audebaud is docent Frans aan het Institut français des Pays-Bas. Sinds september 2019 werkt zij als taalassistent bij NHL Stenden University voor de taalcursus Frans van het Nuffic Taalassistentenprogramma. Zij komt oorspronkelijk uit Frankrijk en woont sinds 2019 in Groningen.

Partners:

  • Georganiseerd door: Institut français des Pays-Bas
  • In samenwerking met: Boel Groningen; Rijksuniversiteit Groningen