IFprofs Pays-Bas

Sluit u aan bij de wereldwijde gemeenschap van onderwijsprofessionals en docenten Frans op IFprofs Pays-Bas.

Presentatie

IFprofs is een collaboratieve en sociale gemeenschap met meer dan 40.000 leden van over de hele wereld.

Bent u docent Frans, leraar Frans in andere vakken of een student die leraar wil worden? Bent u opleider, coördinator, schoolhoofd of mediathecaris…? Welkom bij de wereldwijde gemeenschap van onderwijsprofessionals en docenten Frans!

Door lid te zijn van IFprofs, kunt u middelen en informatie over evenementen delen, deelnemen aan discussiegroepen, toegang krijgen tot vacatures, uitwisselen met collega’s in Nederland en over de hele wereld.

Een rubriek voor elk land

Maak uw IFprofs profiel in de rubriek gewijd aan uw land. In deze landenrubriek kunt u snel professionals en informatie vinden die betrekking hebben op uw land.

De landenrubrieken van IFprofs zijn met elkaar verbonden: zo kunt u volgen wat er in de wereldwijde gemeenschap gebeurt.

Op IFprofs, kunt u:

Chatten en uitwisselen met professionals van over de hele wereld: om elkaar te leren kennen, samen te werken in groepen, samen projecten op te zetten.

Duizenden nieuwtjes en bronnen ontdekken: om uw cursussen, uw beroepspraktijk en uw kennis van de Franstalige culturen te verrijken.

Publicaties plaatsen die zichtbaar zijn voor de hele gemeenschap of voor uw groepen: om uw expertise en ervaring te delen, bekendheid te geven aan wat u doet en feedback te krijgen van uw collega’s.

Blijven leren: door uit te wisselen met mensen die hetzelfde werk doen als jij, door jezelf te confronteren met andere benaderingen…

Een gratis sociaal netwerk

Toegang tot en deelname aan IFprofs is gratis.


Over

IFprofs Pays-Bas is het sociale netwerk voor onderwijsprofessionals en docenten Frans in Nederland.

Partners

Voorgesteld door: Institut Français; Ministerie van Europa en Buitenlandse Zaken
Gefaciliteerd door: Institut français des Pays-Bas; Rijksuniversiteit Groningen