Hartslag #6: de Franstalige voorstelling van “La Ménagerie de verre” in het Internationaal Theater Amsterdam

Onze hartslag #6 biedt je de kans om uitnodigingen te winnen voor de Franstalige voorstelling van “La Ménagerie de verre” met de Franse actrice Isabelle Huppert via ITALive op 27 november 2021.

Het Institut français NL deelt zijn “hartslag” om je te helpen de hedendaagse Franse creatie in Nederland te ontdekken waar je hart sneller van gaat kloppen.

Bij deze hartslag kun je kans maken op uitnodigingen voor de livestream van de voorstelling van La Ménagerie de verre met de Franse actrice Isabelle Huppert in het Internationaal Theater Amsterdam (ITA), geregisseerd door Ivo van Hove en gebaseerd op het werk van Tennessee Williams, op 21 november 2021 om 20:00.

Abonneer je op het Instagram-account van het Institut français NL en waag je kans door een vraag te beantwoorden in een Instagram story. De winnaars worden via hun Instagram-account gecontacteerd.

La Ménagerie de Verre is de tweede productie van Ivo van Hove voor het Odeon-Théâtre de l’Europe na Vu du pont in 2017, gebaseerd op de klassieker van Arthur Miller.


Over

ITA is de locatie van grote festivals als Brandhaarden, Julidans, Holland Festival en het Nederlands Theater Festival. De monumentale schouwburg aan het Leidseplein biedt daarnaast plaats aan ITA Academy, waar talentontwikkeling, educatie en samenwerking centraal staan.

Informatie