Hartslag #14: werken van in Frankrijk gevestigde kunstenaars in de tentoonstelling “Warmly” in de Huidenclub in Rotterdam

Onze hartslag #14 nodigt je uit om werken van in Frankrijk gevestigde kunstenaars te ontdekken, gepresenteerd in de tentoonstelling “Warmly” in de Huidenclub in Rotterdam van 8 februari t/m 9 april 2023.

Het Institut français NL deelt zijn “hartslag” om je te helpen de hedendaagse Franse creatie in Nederland te ontdekken waar je hart sneller van gaat kloppen. 

Deze hartslag nodigt je uit om de tentoonstelling Warmly met werken van de kunstenaars Natacha Mankowski (Frankrijk) en Natsuku Uchino (Japan/Frankrijk), te ontdekken in de Huidenclub in Rotterdam van 8 fébruari t/m 9 april 2023. 

© Michèle Margot

De tentoonstelling Warmly, curated door Florence Parot (Frankrijk), richt zich op de manier waarop elke kunstenaar verhitting, drogen en koken gebruikt om organisch materiaal te transformeren. Deze reflectie over materiaal maakt het mogelijk thema’s als ambacht, identiteit, geheugen en eco-feminisme te verkennen. 

Over

Huidenclub is een experimentele ruimte voor hedendaagse cultuur gevestigd in Rotterdam. Vernoemd naar het omgebouwde industriële gebouw waarin het is gevestigd (een voormalige leerlooierij), presenteert Huidenclub zich als een platform voor het uiten van verhalen over hedendaagse vraagstukken. 

Praktische informatie

  • In het kader van: Warmly
  • Locatie: Huidenclub
  • Stad: Rotterdam
  • Datum: 8 februari t/m 9 april 2023