Hartslag #3: Frans-Belgische celliste Camille Thomas in De Doelen in Rotterdam

Onze hartslag #3 nodigt je uit om een concert van de Frans-Belgische celliste Camille Thomas te ontdekken bij De Doelen te Rotterdam op 3 oktober 2021.

Het Institut français NL deelt zijn “hartslag” om je te helpen de hedendaagse Franse creatie in Nederland te ontdekken waar je hart sneller van gaat kloppen.

Deze hartslag presenteert een concert van de Frans-Belgische celliste Camille Thomas begeleid door de Franse pianist Julien Brocal in De Doelen te Rotterdam op 3 oktober 2021 om 11:00.

Op het podium twee musici die flink aan de weg timmeren. Celliste Camille Thomas ontving in 2017 de ECHO Klassik Preis en bracht net haar tweede album uit bij het prestigieuze label Deutsche Grammophon. Concertpianist Julien Brocal werd internationaal geprezen voor zijn Spellbinding Chopin (BBC Music Magazine) op het soloalbum bij Rubicon Classics. Dat maakt nieuwsgierig naar deze uitvoering van de cellosonates van Chopin en Franck, twee parels uit de Romantiek.


Over

De Doelen is een gerenommeerde concertzaal in het Mauritskwartier in Rotterdam, waar jaarlijks zo’n 600 concerten worden gehouden.

Informatie