Cursussen Frans 2022-2023: versterking van de samenwerking met het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen

Het Institut français des Pays-Bas en het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen versterken hun samenwerking om de complementariteit van hun activiteiten te bevorderen.

De cursusafdeling van het Institut français NL en het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen, beide gevestigd in het Harmoniegebouw in het centrum van de stad, versterken hun samenwerking om de Franse taal en meertaligheid te bevorderen.

Een nieuw en gevarieerd aanbod van cursussen Frans voor een breed publiek, dat op 3 oktober van start gaat, zal een aanvulling vormen op de twee weken durende intensieve algemene cursussen Frans, die in januari en juli zijn georganiseerd in het kader van het programma van de Winter- en Zomeruniversiteit van het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen.

Vanaf dit najaar zullen de cursussen Frans uitsluitend worden aangeboden door de cursusafdeling van het Institut français NL: het partnerschap houdt in dat alle aanvragen voor cursussen Frans die bij het Talencentrum worden ingediend, systematisch naar het Institut français NL zullen worden doorverwezen.

Het Talencentrum is gespecialiseerd in het onderwijs van vele andere vreemde talen.


Over

Succesvol communiceren begint met taal en interculturele vaardigheden. Bij het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen kunt u met beide aan de slag. Ze geven trainingen in academische, interculturele en zakelijke communicatievaardigheden en bieden taalcursussen Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Italiaans, Japans, Nederlands, Russisch en Spaans aan. Standaard of op maat, individueel of in een groep en online of fysiek. Er worden gestandaardiseerde toetsen afgenomen en hun Vertaal- en Correctiedienst staat voor u klaar.

Partners

  • Aangeboden door: Institut français des Pays-Bas
  • In samenwerking met: Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen