Cursussen Frans: versterking van de samenwerking met het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen

Het Institut français des Pays-Bas en het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen versterken hun samenwerking om de complementariteit van hun activiteiten te bevorderen.

De cursusafdeling van het Institut français des Pays-Bas en het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen, beide gevestigd in het Harmoniegebouw in het centrum van de stad, versterken hun samenwerking om de Franse taal en meertaligheid te bevorderen.

In samenwerking met het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen biedt het Institut français des Pays-Bas, in het kader van het programma van de Winteruniversiteit en de Zomeruniversiteit, in januari en juli 2022 intensieve cursussen algemeen Frans aan die twee weken duren.

Alle cursussen algemeen Frans, met name de beginnerscursussen (A1), worden voortaan alleen nog aangeboden door Institut français des Pays-Bas. Het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen zal naast individuele cursussen Frans ook vele andere vreemde talen blijven aanbieden.


Over

Succesvol communiceren begint met taal en interculturele vaardigheden. Bij het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen kunt u met beide aan de slag. Ze geven trainingen in academische, interculturele en zakelijke communicatievaardigheden en bieden taalcursussen Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Italiaans, Japans, Nederlands, Russisch en Spaans aan. Standaard of op maat, individueel of in een groep en online of fysiek. Er worden gestandaardiseerde toetsen afgenomen en hun Vertaal- en Correctiedienst staat voor u klaar.

Partners

  • Aangeboden door: Institut français des Pays-Bas
  • In samenwerking met: Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen